неделя, 19 юни 2016 г.

Bet365 стартират с лиценз и 100 лева бонус



Най-новата новина в онлайн пространството е завръщането на bet365 в онлайн спортните залози. Компанията пристига с чисто нов лиценз, след като близо 2 години водиха жестока битка с ДКХ, на която арбитър в крайна сметка стана Софийски градски съд и отсъди в полза на най-голямата компания за хазартни услуги.

Вече всеки може да си отвори нова сметка в букмейкъра и да се възползва от бонуса на Bet365 за нови клиенти. Бонуса както знаете е най-добрия в интернет и достига до 100 лева, както и до 100 евро, което означава, че при депозит от 100 евро ще получите още 100 евро. 

Bet365 макар и да предлага за момента само спортни залози и да не можете да се възползвате да играете рулетка и да печелите със нашите стратегии, то можете да се възползвате освен от тези 100 лева или 100 евро и от 50 лева или 50 евро за първи залог от мобилен телефон или таблет. 

Актуален остава бонуса и за препоръчване на приятел, който ще ви донесе по 25 лева за всеки нов приятел присъединил се към многомилионното семейство на bet365. 

Автоматично бонус пък ще получавате, когато извършвате множествени залози на срещи от Шампионска лига, Лига Европа, Премиершип, Бундеслига, Ла Лига, Серия А и други водещи първенства. 

Ако още нямате регистрация в Bet365, прочетете как да си отворите нова сметка в Bet365, верифицирайте си акаунта, депозирайте и се забавлявайте с редица бонуси. 

В момента чата на живо е малко проблемен, тъй като много заявки се извършват едновременно, но ситуацията ще се успокой след няколко дена, така че няма място за притеснение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар